Kunstkerstbomen

KJ Kunstkerstbomen Kunstkerstboom - 240 cm - met 400 warme LED verlichting  - 2164 takken | bol.com

Kunstkerstboom: een betere keuze, ben jij dat?

Traditioneel worden kerstbomen verondersteld de grote versieringen aan de voorkant van het huis te zijn. Overweeg in plaats daarvan een kunstmatige boom. Het grootste nadeel van echte kerstbomen is de sneeuw. De lengte van het winterseizoen is voldoende om een ​​echte kerstboom te laten uitbranden.

Een kunstmatige kerst is het alternatief. Deze bomen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook uniek. Ze zijn gemaakt van nieuw textielmateriaal dat niet vergeelt met de jaren (de sneeuw beschermt het hout tegen vergeling), het barst niet of verkleurt niet en het zal niet afsterven (het kan worden gebogen en opnieuw gebogen en nogmaals, als het niet … in de eerste plaats goed gebogen is).

Sommige fabrikanten bieden een gratis standaard voor de kunstmatige boom om u te helpen deze naar de achtertuin te verplaatsen. Houd er echter rekening mee dat ze niet zo flexibel of stevig zullen zijn als een echte kerstboom.

De grot van de kerstman: nu is het tijd om na te denken over de bedrading van de broodrooster. Oh dat is juist. Je kunt de toast vergeten; je kunt niet spetteren op een "Winter Flanel Queen" soort stof. LED-verlichting is echter een geweldige manier om te laten zien welk rendier of rendier je aan het versieren bent. U vindt bij ons een ruime keuze aan LED-verlichting in verschillende stijlen.

Stel jezelf de vraag: zal ik me meer aangetrokken voelen tot een icoon uit het kerstverleden, of zal een modern ontwerp voor mij logischer zijn?

Ontwerper versus milieuvriendelijk

LED-lampen zijn vaak de beste keuze voor milieubewuste mensen. Het betekent echter ook niet dat ze je huis moeten verlichten als een olifantenman. U vindt milieuvriendelijke, energiezuinige LED-lampen die zeker mooi zullen staan ​​in uw boom, maar die ook heel praktisch zijn.

Meer dan alleen een LED-weggeefactie, met een LED-lamp maak je een persoonlijk statement, niet alleen over je persoonlijkheid, maar ook over je stijl.

Uiteindelijk kunnen LED-lampen een leuke omgeving creëren, de manier verlichten waarop je je tijd wilt besteden, en ja – misschien zelfs aantrekkelijkheid.

Welke LED-lampen staan ​​mooi in uw boom?

· Past het lichtontwerp en de kleur bij uw bestaande inrichting?

· Moet het LED-lampje door de timer worden in- of uitgeschakeld (indien ja)?

· De beste manier om energie te besparen: gebruik gewone gloeilampen in plaats van LED (maar denk eraan, als u een lamp van 250 watt op uw werk heeft, zou het praktischer zijn om een ​​1000 watt-lamp aan te schaffen).

· Heeft een LED-lamp speciale zorg nodig voor de levensduur van de batterij?

· Moet een LED-lamp worden vervangen?

· Zouden led-lampen gemakkelijker te vinden en te kopen zijn dan gewone?